Cine sunt eu?

Eu sunt Gabi Apetreisi sunt fondatorul Kamena Travel, agentia ta de turism :) Kamena Travel a aparut foarte recent pe piata de profil, in 2019, in urma primirii unei finantari nerambursabile din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Proiect "Start Up Yourself", cod 104206.

De ce Kamena?

Numele unui brand se construieste greu. Iar alegerea numelui destinat brandului este de cele mai multe ori mai grea decat constructia sa. Alegerea numelui ne-a dus la sfarsit de secol XIV (1387-1392), când apare mențiunea unei localitati pe malul unui rau, cu oameni neamti. Denumirea localitatii o gasim sub numele "Kamena", in traducere insemnand "piatra", iar scrierea este cronica slavonă. Lista orașelor slavone de la Dunăre.

Ce ne propunem sa construim?

In primul rand, Kamena Travel este o agentie de turism organizatoare, ceea ce inseamna ca din punct de vedere legal indeplineste toate conditiile pentru a organiza si a propune spre vanzare clientilor sai pachete turistice care sa includa servicii de transport si cazare.

Printre activitatile pe care ni le-am propus a le dezvolta si aduce in atentia consumatorilor de turism enumeram intentia noastra de a organiza:

- circuite in Ucraina (zona Cernauti, Lavra Pocheaev, zona Odessa, Zona Kiev);

- circuite in Rep Moldova (Chisinau, Noul Neamt, Soroca drumul vinului cu vizite la Milesti, Cricova, Castelul Mimi si Purcari);

- circuite in Grecia pe urmele Sfintilor si nu numai;

- circuite in Turcia (Istanbul, Efes, Pamukkale, Cappadocia);

- circuite in Israel;

- circuite in care sa vizitam capitale europene;

- circuite turistice si pelerinaje in tara, in zone ca Sibiu, Brasov, Delta Dunarii, Bucuresti, Maramures etc.


Pentru a da calitate evenimentelor organizate, toate circuitele organizate de noi vor avea pe tot parcusul derularii lor, Ghid de Turism atestat de catre Ministerul Turismului, iar in locurile importante, vom avea Ghid Local. Atat Ghidul de Turism din partea agentiei, cat si Ghizii Locali, vor aduce plus valoare din punct de vedere organizator, din punct de vedere al vizitelor la obiective si din punct de vedere al informatiior transmise catre turisti.

Ce propunem pentru copii?

Din experienta mea de Ghid de Turism, din discutiile cu cadre didactice, din discutii cu parinti si din discutii cu parteneri Kamena Travel din domeniul turismului, ne propunem sa aducem ceva nou si in activitatile turistice destinate copiilor, atat in cadrul programului Scoala Altfel, cat si prin organizarea de activitati de tip atelier si nu numai. Astfel, ne propunem sa participam cu copiii la ateliere de tip olarit, mestesuguri, laboratoare de cosmetica, vizite in facbrici de jucarii, vizite in fabrici de dulciuri, drumetii, plantare de copaci si multe altele. De asemenea, Kamena Travel isi proune sa ofere copiilor posibilitatea de a participa in tabere scolare cu tematici diverse ca si schi, echitatie, orientare, robotica etc, dar si la tabere organizate in strainate.

Colaborari si parteneriate

Ca orice companie care se adreseaza tuturor categoriilor sociale, Kamena Travel are un portofoliu important de parteneri din tara si din strainatate, practic nefiind cerere turistica care sa nu poata fi solutionata.

Astfel, gasiti la noi toate produsele lansate in piata de Christian Tour, Paralela 45, Fibula, Rezeda, Prestige, Aerovacanta, Cruise Hub, Dertour, Amara Tour, Kusadasi, Filadelfia, Cocktail Holidays, Bibi, Paradis Vacante de Vis, Laguna Travel si multi altii; bilete de avion pentru companii ca Blue Air, Wizz Air, Ryanair, Tarom, Lufthansa si multe altele; cazari individuale pe orice continent puse la dispozitie prin intermediul platformelor Welcomebeds, Hotusa, Hotelcon, Hotelbeds, YouTravel, iar pentru grupuri de peste 10 persoane oferim oferte personalizate pentru cazare.


La ce visam?

Avem un vis... De fapt mai multe…Dar ne dorim ca numarul de turisti care vine in Piatra Neamt anual sa creasca :) Din acest punct de vedere oferim variante de City Break turistilor care vor sa viziteze zona, construim circuite locale prin care turistii sa poata ajunge cu usurinta la obiective, includem in tururile noastre si elemente de traditii si mestesuguri, repere de credinta si istorie, obiective culturale si artistice, cu alte cuvinte tururi complexe care sa lase vizitatorilor nostri multumirea ca au vizitat un taram de poveste.

O parte din oferta noastra o regasiti pe www.kamena-travel.ro.
Foarte multe dintre oferte insa sunt disponibile in agentie sau prin cerere personalizata pe e-mail la office@kamena-travel.ro; rezervari@kamena-travel.ro sau gabi.apetrei@kamena-travel.ro.
Pe skype va raspunem la id-ul Kamena Travel. Pe whatsapp asteptam solicitarile dvs la 0771.626.903 sau la 0728.900.889. Pe Instagram suntem prezenti la pagina Kamena Travel. Aceiasi identintiate o avem si pe Facebook, pagina Kamena Travel asteptandu-va cu informatii si noutati zilnice.

Grupand serviciile noastre pe ceva categorii, acoperim:

- croaziere maritime pe orice mare sau ocean din lume la preturi competitive, cu transfer din Iasi sau alte aeroporturi din tara;

- pachete turistice catre destinatii exotice cum ar fi Thailanda, Maldive, Cuba, Zanzibar etc;

- pachete turistice in regim all inclusive cu zboruri charter din Iasi, Suceava si Bacau (si alte aeroporturi din tara) catre Turcia, Egipt, Tunisia, Grecia, Spania si alte destinatii;

- turism balnear in statiuni consacrate din Romania, dar si in afara tarii;

- sejururi la ski in sezonul de iarna in tari ca Italia, Austria, Franta, Ucraina, Bulgaria sau Romania;

- bilete la cele mai importante competitii sportive (campionatele nationale de fotbal din Spania, Anglia, Germania, Italia etc; Champions League; Europa League; Campionatul European de Fotbal Euro 2020; competii de tenis, handbal sau bachet, inclusiv NBA sau NHL);

- bilete de avion si transferuri spre aeroport sau destinatia dvs;

- teambuildinguri si evenimente artistice (la cerere);

- pelerinaje in tari ca Israel, Rusia, Armenia, Grecia, Ucraina, Romania sau Medjugordje;

- cazari individuale;

- turism destinat copiilor si tabere scolare;

- si multe altele :)


Kamena Travel te asteapta sa ii calci pragul si sa traiesti aventura impreuna cu membrii echipei.

Kamena Travel, Altfel de turism..., mai mult decat o vacanta!