Ucraina 28-30.08.2020

Kamena Travel te invita de descoperi (sau redescoperi) o parte din tara vecina, Ucraina, in perioada 28-30 august 2020. Vom vizita Bucovina de Nord, parte a Moldovei lui Stefan cel Mare si a Regatului Romaniei in perioada interbelica, si vom ajunge in Lavra Pochaiv, una din cele mai importante manastiri din Ucraina, locul in care Maica Domnului isi face simtita prezenta in fiecare zi.
Ziua 1: Plecare din Piatra Neamt la ora 05:00 pentru a ajunge in frontiera cat mai devreme. Obiectivele propuse spre a fi vizitate in prima zi sunt Manastirea Banceni, Cetatea Hotin, Manastirea Boian, Universitatea din Cernauti, centrul Cernautilor. Cazare in Cernauti (Hotel 4*, cazare cu Mic dejun)
Ziua 2: Dimineata, dupa micul dejun, plecare din Cernauti spre Lavra Pochaiv. Cazare langa Lavra, la hotel sau pensiune 3*, cu mic dejun. Vizitam Lavra, pestera in care a vietuit Sf Iov. Dupa amiaza este destinata sufletului (participare la Sf Liturghie, cumparaturi la pangar etc).
Ziua 3. Dupa participarea la Sl Liturghie de dimineata, vom pleca spre casa. Pe drum vom opri in Cernauti pentru cumparaturi. Daca timpul si desfasurarea evenimentelor vor permite, vom intra si in localitatea Mahala unde locuieste o importanta comunitate de romani.
In functie de trafic, programul poate suferi mici modificari.
Pret: 100 Euro/persoana. Pretul este valabil pentru 29 de platitori adulti. Pentru un numar de 25 de platitori, pretul este de 110 Euro/persoana. Pentru 20 de platitori pretul este de 120 Euro/persoana. Numarul de locuri este limitat!
In pret sunt incluse transportul cu autocar, Ghid Insotitor pe toata durata programului, cazare cu mic dejun.
Nu sunt incluse costurile cu mesele nespecificate in program, intrarile la obiective (Cetatea Hotinului si Universitatea din Cernaturi - aproximativ 25 lei), alte cheltuieli personale.
Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0333.40.40.90 sau 0728.900.889, la sediul agentiei de turism Kamena Travel din Piatra Neamt, Bd Dacia nr 22, Bloc Aurora, pe mail la office@kamena-travel.ro
Calatoria in Ucraina este posibilia doar cu pasaport, valabil 3 luni de la data intoarcerii (este recomandata insa valabilitate de 6 luni de la data intoarcerii).

Va rugam sa accesati oferta pentru a putea cauta conform criteriilor Dvs sau solicitati oferta personalizata.